A harmadik felvonás Bécsből indul

Négy fős csapatunk újra kiegészült a korban hozzánk illő Lizával. 

Rutin szerű bepakolás után korán reggel indultunk kikerülve a budapesti dugót. Mivel először használunk saját hajót a túrán megkértük Judit fiát, hogy szállítson fel minket az indulási helyre. Útközben vettük észre, hogy négy fontos csavar hiányzik a vontáról,melyek hiányában kenuink az állványzattal együtt szállhattak volna el. Mosonmagyaróváron bevásárláskor próbáltuk a csavarokat pótolni. A helyi boltban a FIFIKA kft hez irányított minket, de feladatuk a keresést és inkább magunk is fifikássá váltunk, saját köteleinkkel rögzítettük a rakományt. Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy megköszönjük Tikinek a szállítást és, hogy négy nénikével jól érezte magát. Kipakolás után gyorsan es megkönnyebbülve indult haza. 

Az első sör után elkezdtünk bepakolni. Egy rossz mozdulat miatt Éva és Kati hordója önállósította magát és elsőként indult Budapestre. Judit kihozta és teljes felszereléssel elindultunk. Felidéztük  tavalyi becsi emlékeinket. Itt a bepakolás közben derült ki, hogy Dömi otthon felejtette a napszemüvegét. Így meg kellett állnunk egy bevásárlóközpontba szemüveget venni. Edit es Kati is sikeresen vásárolt. 

Tovább eveztünk es elértük a következő zsilipet. Kitáblázták, hogy csak átemelhetünk, ne is próbálkozzunk a zsilipeléssel. Az átemelés nagyon hosszú volt, de jó volt a kocsi és az út is. Azért megküzdöttünk ezzel is. 

Innen már csak a tábor megtalálása volt hátra, és erős sodrásban 1915 km kőnél sátrat vertünk. Elfáradtunk, mert nagyon erős oldal hátszélben kellett kormányozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük