AUGUSZTUS 9. Vasárnap

Nagyon jót aludtunk, csend volt, béke és nyugalom. A vonat sem jött szerencsére, mert az asztalkánk a vonatsínen állt. Gyors vízi reggeli után beeveztünk a Rezéti ágba. A magas víznél könnyen haladtunk az elején, de később a meleg  megrekedt, nehezen elviselhetővé vált. A forróságban nem láttunk állatokat, csak néhány hal ijesztett meg minket. Ez a belső ág 16 km volt és nem folyt a víz. Hamarosan leértünk Bajára. A Sugovicán vertünk sátrat. 

A további útunk óráról órára változik. Nem véletlen, hogy a mottónk: Bárhogy lesz, úgy lesz. 

Tegnap este beizítottuk a gyerekeinket, hogy vegyenek nekünk vonatjegyet Passauba. Mert azt találtuk ki, hogy mivel hétfőn leérünk Mohácsra és van még időnk, felmegyünk Passauba és biciklizünk Bécsig. Még Évát is meggyőztük, hogy ezt élvezni fogja. Azt azért mégse, de jönnie kell. Még este szólt Máté, hogy csak személyesen lehet nemzetközi jegyet venni. Így ez a program kiesett. A következő ötletünk reggel, az Ipoly volt. Két nap az Ipolyon, aztán Szobtól haza Szentendrére. Mire Bajára értünk változott a terv. Továbbmegyünk a horvát oldalon Vukovárig. Ez van ma este😊

Azt, hogy holnap mi lesz, azt nem tudjuk, csak az a biztos, hogy megyünk. 

Találtunk még egy aktuális dalt, annak örüljetek, hogy nem halljátok az előadást. A dal Bojtorján együttes: Még nem tudom, hol alszom ma éjjel, a holnap még olyan szörnyen messze van…. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük