Augusztus 9. kedd

A 759-es táblától indultunk. 

Olyan szép helyen táboroztunk, hogy a parton reggeliztünk. Így elég későn indultunk el. Csak mentünk, csak mentünk. Lomnál egy zátony mögött egy kellemes kis étteremnél kikötöttünk. Itt feltöltöttük a kütyüket, volt wifi és el tudtuk küldeni a tegnapi blogot. Persze finomat ettünk és hideget ittunk. Sőt, Dömi viberen élő kapcsolatot teremtett a blog szerkesztőjével és családjával. Itt kaptunk vizet, cserébe ott felejtettük az “irodát”, benne minden tudással. Hála Istennek, pénz nem volt benne. Ezt nagyon sajnáljuk. Persze így egyre kevesebb csomagot kell cipelni. 🙄

A román oldalon a parton megláttunk egy jurtát. Kíváncsian szálltunk ki megnézni. Kukoricaszárból épült kis kunyhó volt román zászlóval. Belül pad, napernyő és az oszlopon rengeteg dobozos ital kupak lógott felfűzve. A homokos part érdekesen tagolt volt. 

Igazán szerencsénk volt, még a vihar előtt találtunk táborhelyet. Volt idő sátrat állítani, elpakolni. Itt gyönyörködünk a vihar előtti színekben, szivárványban. Fantasztikus volt! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük